logo.png

FUROO

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig! 

Als accountant wordt u vaak geconfronteerd met stressvolle BTW-periodes en ontbreekt u soms de tijd om een gedegen advies te geven aan uw klanten. Dankzij FUROO is dit nu verleden tijd. U kunt de samenwerking met uw klanten optimaliseren. 

 

Samenwerken met uw klant via FUROO biedt veel voordelen. U hebt als accountant toegang tot het systeem van uw klant waardoor u tussentijds de aankoop- en verkoopfacturen van uw klant kunt exporteren. Zo kunnen u en uw medewerkers deze facturen tussentijds reeds verwerken in uw boekhoudpakket. 

 

Al de gegevens zijn exporteerbaar naar uw boekhoudpakket. Zo hoeft u dus geen onnodig tikwerk meer in te geven. De klant creëert zijn eigen klanten en leveranciers zodat u dit niet onnodig hoeft over te typen. DIt zorgt voor een grote tijdsbesparing en bovendien vermindert het aanzienlijk de kans op fouten.

 

Omdat u als accountant veel sneller de facturen van uw klanten zult kunnen verwerken, zult u hem ook sneller de resultaten kunnen voorleggen. Zo kunt u hem een advies op maat verlenen. FUROO creëert een echte win-winsituatie: zowel voor u als voor uw klant.

 

Wij koppelen reeds met deze accountancy software:

Exact-Online.png
Wolters-Kluwer.png
Octopus.png
Unit-4.png
Wings.png
Adsolut.png
yuki.png
Admisol.png
Winbooks.png
zen-soft.png
Clearfacts.png