logo.png

FUROO

FUROO creëert een win-winsituatie voor zowel ondernemers als accountants. 

Ontdek uw voordelen! 

Ondernemers

Als ondernemer wordt u vaak bedolven onder het administratief werk. Hierdoor verliest u tijd en kan u verkoopkansen mislopen. Daarom hebben wij FUROO ontwikkeld om u te helpen de administratieve rompslomp te verlichten. Niet enkel zult u tijd overhouden om zich op andere zaken te focussen, u zult ook betere inzichten verwerven in uw onderneming. Daarnaast kunt u ook op een eenvoudige manier met uw accountant samenwerken. 

 

Accountants

Iedere accountant krijgt te maken met pieken in het werkritme. De BTW periode is voor iedere accountant een stressvolle periode om de opgelegde deadlines te respecteren. Dankzij FUROO kunt u nu eenvoudig met uw klant samenwerken. U en uw personeel kunnen de stressvolle periodes spreiden en zo kunt u uw klant een beter advies verlenen. 

 

“Ik haat administratie. Maar het wel is nodig. Dankzij Furoo ben ik er snel vanaf, is alles perfect overzichtelijk én betaal ik mijn boekhouder voor praktisch advies in plaats van dure erelonen om facturen over te typen. Het is een win-winsituatie. Mijn boekhouding is altijd correct én ik win zelf tijd.”

Arne Vansteenkiste

Zaakvoerder, Bliksem Schrijfbureau

"Door met FUROO te werken kunnen we makkelijk ook werken vanuit ons eigen kantoor in dossiers van onze klanten. Digitalisering is een must én maakt deel uit van ‘het nieuwe werken’."

Laurence Carton

Zaakvoerder, Bur.O

"FUROO vereenvoudigt mijn bedrijfsadministratie. Het is een zeer gebruiksvriendelijk pakket. Zo kan ik me focussen op wat echt belangrijk is."

Defoort Danny

Zaakvoerder , Pleisterwerken Defoort

"FUROO geeft me betere inzichten in mijn onderneming. Onze projecten kunnen beter opgevolgd worden waardoor betere analyses gemaakt kunnen worden."

Mathijs Hanoulle

Zaakvoerder, Elmacon

"Onze administratie bijhouden is veel eenvoudiger. Het programma is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Mocht ik toch ergens een probleem ondervinden kan ik altijd rekenen op de uitstekende service. Ik zou het iedereen alvast aanraden."

Annelies Libbrecht

Zaakvoerder, Rood Projects