logo.png

FUROO

Projectbeheer

Kom nooit meer voor verrassingen te staan dankzij onze handige projectmodule!

  • Monitor perfect uw budget.
  • Koppel uw aankopen, prestaties, offertes en zendnota's aan een project.
  • Maak perfecte nacalculaties.
  • Groepeer uw documenten en sla deze op bij uw projecten. 

Als ondernemer heeft u het razend druk en dan is het niet evident om een overzicht te krijgen van de verschillende projecten die op stapel staan. Via deze module kunt u overzichtelijk weergeven welke projecten lopend zijn met hun respectievelijke deadlines. Wilt u weten wat u verdiend heeft aan een bepaald project? Geen enkel probleem, u kan alle kosten en opbrengsten aan een project toewijzen wat de nacalculatie eenvoudig maakt. Daarnaast kunt u ook perfect nagaan welke werknemer welke acties ondernomen heeft zodat u in enkele muisklikken op de hoogte bent van de status van een project.

Project en parameters definiëren.

Bepaal alle parameters van uw project. U kunt hier de begin- en einddatum van uw project invullen. Bepaal het budget en de mijlpalen waarmee u het project zult evalueren. U kunt een omschrijving van het project bijhouden waar u meer uitleg over het project kunt terugvinden. 

project parameters.png
project historiek.png

Historiek ondernomen acties

In het tabblad historiek kunt u raadplegen welke acties u of uw collega's hebben ondernomen met betrekking tot het project. Zo bekomt u duidelijk inzicht in het voortgangstraject van het project. 

Gepresteerde uren aan projecten linken

In het laatste tabblad kunt u overzichtelijk de prestaties per project raadplegen. Deze zijn doorzoekbaar op basis van verschillende parameters: werknemer, datum, omschrijving,... Zo kunt u snel een overzicht raadplegen van de uitgevoerde werken per project. 

prestaties project.png