logo.png

FUROO

Artikel- & voorraadbeheer

Activeer uw slapend geld!

  • Beheer uw digitaal magazijn
  • Gebruik uw eigen barcodes & nummers
  • Meldingen bij overschrijding minimumvoorraad
  • Uitbreiding met handscanner mogelijk!

Houd de verschillende artikels nauwgezet bij en weet in realtime hoeveel goederen u nog in voorraad heeft. Verbeter de productiviteit van uw voorraad door slapend geld te activeren. Stel uw minimumvoorraad in & krijg meldingen als u deze dreigt te overschrijven. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan. Stel snel en eenvoudig de aankoopprijzen in. Aan de hand van de handige rekentool kunt u de verkooprijs bepalen. Hiervoor is een handige rekentool voorzien in het artikelbeheer. U kunt uw verkoopprijzen berekenen op basis van verschillende marges.  Bij het opstellen van een document (offerte, factuur of zendnota) worden de prijzen van uw artikelbeheer altijd meegenomen.

Groepeer uw artikelen

Via de rechtermuisklik kunt u uw artikelbeheer indelen in categorieën en subcategorieën. Zo bouwt u uw digitaal magazijn uit aan de hand van een herkenbare structuur. Wij kunnen ook diverse lijsten importeren in ons systeem. Zo bespaart u heel wat tijd en kunt u meteen aan de slag. 

artikelbeheer 1.png
artikelbeheer 1.png

Definieer uw artikelen aan de hand van de verschillende parameters

Bouw uw artikelbeheer verder uit en bepaal de artikelen. Definieer de artikelnaam, artikelcode, omschrijving, EAN-code tot zelfs inhoud en afmetingen. Bepaal op basis van de aankoopprijs uw verkoopprijs aan de hand van de handige rekentool. U kunt zelf uw huidige voorraad ingeven en een minimumvoorraad bijhouden. Zo vermijdt u dat u plots geen voorraad meer heeft. U dient ook geen grote voorraad aan te leggen want u krijgt een melding als u de minimumvoorraad bereikt. 

Link uw stock aan diverse loten

U kunt al uw artikelen perfect traceren aan de hand van de lotenmodule. Bij levering van de bestelde goederen kunt u de goederen linken aan een bepaald artikellot waardoor deze traceerbaar worden doorheen uw productieproces. Bij het opmaken van uw zendnota hebt u de keuze uit welk lot u wenst te leveren aan uw klant. 

stockgeschiedenis.png