logo.png

FUROO

 

 

Deel je ervaring en ontvang je beloning

 

Geld krijgen én collega-ondernemers helpen: vertel anderen over FUROO en sla twee vliegen in één klap. Voor elke collega-ondernemer die klant wordt van FUROO krijg je één maand korting voor het gebruik van FUROO.

 

Da's snel verdiend en bovenal graag gedaan.

 

Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina!

facebook-post-image-illustration.png

 
 

Hoe werkt het?

Stap 1

Tip een vriend/ondernemer over de mogelijkheden van FUROO

 

Stap 2

Je collega-ondernemer gebruikt je naam als referentie tijdens een demo of in het contactformulier

 

Stap 3

Wordt je vriend klant? Proficiat, je bent nu één maand FUROO rijker*.

Digitaal factureren - éénvoudig én efficiënt

Uiteraard ken je als ervaringsdeskundige als geen ander de voordelen van een flexibel ERP-pakket. Van eenvoudige offertes, facturatie, projectbeheer en tijdsregistratie tot een rechtstreekse link met je accountant.

 

Maar ook het digitaal factureren naar elkaar is een enorme WIN-WIN voor u en al uw partners. Dit verhoogt enorm de efficiëntie van het verwerken van de facturen en uiteraard ook voor de cashflow omdat digitale facturen nu eenmaal sneller betaald worden.

 

We wensen jullie dan ook veel korting en nog meer efficiëntie in FUROO!

Actievoorwaarden

Met één maand gratis FUROO wordt het bedrag van één licentie bedoeld, zijnde één gebruiker exclusief andere kosten die verrekend zouden worden. De toegestane korting kan maximaal het bedrag zijn van één gebruiker afhankelijk van het type licentie (GO - PRO). De korting wordt verrekend op de eerstvolgende factuur van zodra de eerste factuur werd voldaan door de nieuwe klant. Deze actie loopt van 01/06/2020 - 31/08/2020.